måndag 11 augusti 2014

Hasselösund-Tanumstrand

Är visst inte så bra på det här med att föra loggbok. Men vi har iallafall tillbringat ett par dagar i tanumstrand. Julia fick span på en norsk flicka i grannbåten som hon lekte med i dagarna två! Jag har konstaterat att julia har kommit på två bra repliker när det gäller att ragga upp kompisar. Den första är "ska vi leka med mitt pet shophus" den andra kräver närvaro av Annie då den är: "vill du klappa min lillasyster?" Båda två verkar funka hur bra som helst.

Vi tog tuffe wiktor-tåget till grebbestad, tydligen lyckades vi komma med säsongens sista tur tillbaka till tanumstrand så båda flickorna fick varsin tuffe wiktorvisselpipa. Jättebra, verkligen....

Julia shoppade sig ett par nya hörlurar på sportshopen så nu kan förhoppningsvis ljudnivån iallafall ibland i båten vara lite lägre.

På lördagen var det after beachavslutning på tanumstrand. Hade väl tänkt innan att vi kunde gå dit men när vi kom tillbaka från grebbestad var det så sjukt mycket folk och fylla samt att det började ösregna så vi gick till båten å lyssnade på musiken istället. Fick se både poliser och ambulanshelikoptern ;-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar